Δημιουργικο εργαστηρι

Το δημιουργικό εργαστήρι του Ηπειρωτικού Συλλόγου Μονάχου “Το Σούλι” απευθύνεται σε παιδιά άνω των 4 ετών και τους προσφέρει ερεθίσματα και προκλήσεις ώστε να παρασυρθούν στον κόσμο του παραμυθιού και της δημιουργίας αναπτύσσοντας τις νοητικές, επικοινωνιακές και εκφραστικές τους ικανότητες.

Μέσα από την τέχνη, τη δημιουργία και τη διάδραση, το δημιουργικό μας εργαστήρι στοχεύει να συμβάλει πολύπλευρα στην ανάπτυξη και εξέλιξη της αισθητικής αγωγής και της καλλιτεχνικής παιδείας των παιδιών.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν μία ή περισσότερες από τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

Χειροτεχνίες, με εποχικό θέμα και διάφορες τεχνικές ζωγραφικής.

Διακόσμηση σε καπελάκια και τσαντάκια! Διακοσμούμε, στολίζουμε και δημιουργούμε τις δικές μας πρωτότυπες τσάντες για τα κορίτσια και καπελάκια για τα αγόρια!

Κηπουρική! Ζωγραφίζουμε ή διακοσμούμε πήλινα/ μεταλλικά γλαστράκια και φυτεύουμε λουλούδια.

Διαδραστική σχέση λόγου, εικόνας, μουσικής και ήχων μέσα από τον μυθικό κόσμο των παραμυθιών. Με οδηγό τη φαντασία μας, χρησιμοποιώντας εικόνες, λέξεις, μουσική αλλά και διαφορετικές τεχνικές κάθε φορά, φτιάχνουμε το δικό μας παραμύθι.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Θέλεις να συμβάλεις ενεργά ή ίσως απλά να στηρίξεις τις προσφερόμενες υπηρεσίες και δραστηριότητες του συλλόγου; Γίνε μέλος, γίνε κομμάτι του συλλόγου.

error: Προστατευμένο περιεχόμενο!!