Μελη του Συλλογου

ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Στο επίκεντρο των προσφερόμενων υπηρεσιών και δραστηριοτήτων του Ηπειρωτικού Συλλόγου Μονάχου το “Σούλι” βρίσκεται η προσφορά και η μη κερδοσκοπική εξυπηρέτηση των μελών του.

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

Τα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών του Ηπειρωτικού Συλλόγου Μονάχου “Το Σούλι”, με συστηματική και μακρόχρονη δουλειά αναδεικνύουν με μεράκι τη μουσικοχορευτική παράδοση όλων των περιοχών της Ηπείρου (Άρτα, Θεσπρωτία, Ιωάννινα και Πρέβεζα) και συνεργάζονται με σπουδαίους Ηπειρώτες μουσικούς.

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Το τμήμα εκμάθησης Ελληνικής Γλώσσας του Ηπειρωτικού Συλλόγου Μονάχου “Το Σούλι” προσφέρει προγράμματα για Γερμανόφωνους που θέλουν να μάθουν τη Νέα Ελληνική γλώσσα, να βελτιώσουν ή να τελειοποιήσουν τη γνώση τους στη γλώσσα και ταυτόχρονα να γνωρίσουν την Ήπειρο και την Ελλάδα.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Το δημιουργικό εργαστήρι του Ηπειρωτικού Συλλόγου Μονάχου “Το Σούλι” απευθύνεται σε παιδιά άνω των 4 ετών και τους προσφέρει ερεθίσματα και προκλήσεις ώστε να παρασυρθούν στον κόσμο του παραμυθιού και της δημιουργίας αναπτύσσοντας τις νοητικές, επικοινωνιακές και εκφραστικές τους ικανότητες.

αλληλλεπιδραση & Δικτυωση

Ο Ηπειρώτικος Σύλλογος Μονάχου “Το Σούλι” προσφέρει δυνατότητες οριζόντιας διασύνδεσης.  Όλα  τα μέλη έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται για το έργο του Συλλόγου, να εκφράζουν τις απόψεις τους και να συνεργάζονται με πρόσωπα και ομάδες αναπτύσσοντας διεργασίες εσωτερικής και εξωτερικής δικτύωσης

γινε μελοσ

Θέλεις να συμβάλεις ενεργά ή ίσως απλά να στηρίξεις τις προσφερόμενες υπηρεσίες και δραστηριότητες του συλλόγου; Γίνε μέλος, γίνε κομμάτι του συλλόγου.

error: Προστατευμένο περιεχόμενο!!