Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Στης μάχης τον καπνό, που πνίγει το λαγκάδι, ο Σουλιώτης όλα τα’χει λησμονήσει, πείνα και δίψα. Και το Σούλι πέφτει ξέμακρα και σαν λησμονημένο είναι κι εκείνο, τ’ άχαρο. Κι εκεί που πολεμάει το παλικάρι, αγλύκαντο, μέρα και νύχτα, ακούει μια γνώριμη φωνή που τον ξυπνάει.
Λοιπόν το Σούλι δε χάθηκε και ζει!!

Γιάννης Βλαχογιάννης

ο συλλογοσ

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

Ο ιστορικός Ηπειρώτικος Σύλλογος Μονάχου “Το Σούλι” ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 1979 με σκοπό και στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων των Ηπειρωτών, που κατοικούν στην ευρύτερη περιοχή του Μονάχου, καθώς και τη διατήρηση και διάδοση της πολιτιστικής και λαϊκής παράδοσης της Ηπείρου.

Ύστερα από 35 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας, ενός άκρως επιτυχημένου έργου με μια πολύπλευρη κοινωνικοπολιτιστική προσφορά και μετά από μια 5ετη ανάπαυλα, τα γρανάζια του συλλόγου μπήκαν και πάλι σε λειτουργία δίνοντας τη σκυτάλη στο νέο Διοικητικό συμβούλιο που προέκυψε από την εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2019.

Διοικητικο Συμβουλιο

Ύστερα από 35 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας, ενός άκρως επιτυχημένου έργου με μια πολύπλευρη κοινωνικοπολιτιστική προσφορά και μετά από μια 5ετη ανάπαυλα, τα γρανάζια του συλλόγου μπήκαν και πάλι σε λειτουργία δίνοντας τη σκυτάλη στο νέο Διοικητικό συμβούλιο,  το οποίο προέκυψε από την εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2019.

γιαννησ χαλιασοσ

προεδροσ

γιωργοσ βοτσησ

αντιπροεδρος

φωτεινη τσιρωνη

γενικη γραμματεασ

χρυσουλα μπεση

ταμιασ

κωνσταντινα βοτση

μελοσ

φωτεινη μπαρκα

μελοσ

μαρια βοτση

μελοσ

Ιορδανησ τερτιρογλου

αναπληρωματικο μελοσ

Κωστασ μπαρκασ

αναπληρωματικο μελοσ

Εξελεγκτικη Επιτροπη

Δονατος Τσιρωνης

-Προεδρος-

ΠΑΥΛΟΣ ΒΟΤΣΗΣ

-Γραμματεας-

ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ

-Μελος-

45

χρονια προσφορασ

200

ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ

128

εκδηλωσεισ

125.000

διαδικτυακοι επισκεπτεσ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ το εργο ΜΑΣ

Η επίτευξη του έργου και κατ’ επέκταση της προσφοράς του συλλόγου δεν θα ήταν εφικτή χωρίς τους πολυάριθμους υποστηρικτές και τους δωρητές που στηρίζουν τις προσπάθειες μας. Εκτός από τους γενναιόδωρους υποστηρικτές και τους δωρητές, είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες στα μακροχρόνια μέλη του συλλόγου, που συμβάλουν έμπρακτα στην επίτευξη των στόχων μας.

λιστα υποστηρικτων του συλλογου

Selbsthilfezentrum München
error: Προστατευμένο περιεχόμενο!!