Εκμαθηση παραδοσιακων χορων

Εκμάθηση παραδοσιακών χορών από όλες τις γωνιές της Ελλάδας με έμφαση στους Ηπειρώτικους παραδοσιακούς χορούς και με τμήματα για μικρούς και μεγάλους.

Κύριο πυλώνα του Συλλόγου αποτελούν τα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών, που απαρτίζονται από 50 και πλέον μέλη σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Τα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών του Ηπειρωτικού Συλλόγου Μονάχου “Το Σούλι”, με συστηματική και μακρόχρονη δουλειά βασισμένη πάνω σε έρευνες και καταγραφές, αναδεικνύουν με μεράκι τη μουσικοχορευτική παράδοση όλων των περιοχών της Ηπείρου (Άρτα, Θεσπρωτία, Ιωάννινα και Πρέβεζα) και συνεργάζονται διαχρονικά και συστηματικά με σπουδαίους Ηπειρώτες ερμηνευτές και μουσικούς.

διατηρηση της ηπειρωτικης παραδοσης

Στόχος μας είναι να μεταδώσουμε και κατ’ επέκταση να διατηρήσουμε και να προβάλουμε την Ηπειρώτικη παράδοση, λειτουργώντας ταυτόχρονα ως συνδετικός κρίκος επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης των Ηπειρωτών στην ευρύτερη περιοχή του Μονάχου, μέσω της τέχνης του χορού και όχι μόνο.

Τα μαθήματα παραδοσιακών χορών προσφέρονται δωρεάν για τα μέλη του συλλόγου.

Οι πρόβες των χορευτικών ομάδων, μικρών και μεγάλων,  πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή 15:00 – 17:00 ώρα

Arnulfstr. 197
80634 München

Διδασκαλία χορών: Χρυσούλα Μπέση

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Θέλεις να συμβάλεις ενεργά ή ίσως απλά να στηρίξεις τις προσφερόμενες υπηρεσίες και δραστηριότητες του συλλόγου; Γίνε μέλος, γίνε κομμάτι του συλλόγου.

error: Προστατευμένο περιεχόμενο!!