Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 8η Φιλανθρωπική

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τρίτη, 27.12.2022, η 8η Φιλανθρωπική Δράση των Ελληνικών Συλλόγων και Φορέων Μονάχου.

Με αφετηρία την αλληλέγγυα προσφορά και συνοδοιπόρους όλους εσάς, φτάσαμε για 8η φορά με μεγάλη επιτυχία στον προορισμό της Φιλανθρωπικής Δράσης των Ελληνικών Συλλόγων και Φορέων Μονάχου, που δεν είναι άλλος από τη στήριξη παιδιών που το έχουν ανάγκη.

Παρά τις αντίξοες οικονομικές και κοινωνικές συγκυρίες, που μας συγκλόνισαν, η ανταπόκριση και η πολύτιμη συμβολή όλων σας ήταν άκρως συγκινητική και επιβεβαιώνει περίτρανα την ευαισθησία και το μέγεθος της τεράστιας καρδιάς των Ελλήνων του Μονάχου για τα παιδιά.

Σύμφωνα με τον οικονομικό απολογισμό της οργανωτικής επιτροπής, το χρηματικό ποσό, που συγκεντρώθηκε κατά τη διάρκεια της φετινής δράσης, ανέρχεται σε:

21.008 €

Ευχαριστούμε από καρδιάς τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν, ηθικά και οικονομικά, στην επιτυχία της 8ης Φιλανθρωπικής Δράσης των Ελληνικών Συλλόγων και Φορέων Μονάχου. Η στήριξή σας μας γεμίζει αισιοδοξία και ταυτόχρονα μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.

Προηγούμενο

Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα!

Έκκληση του Δικτύου Ελληνικών Συλλόγων και Φορέων Μονάχου

Επόμενο
error: Προστατευμένο περιεχόμενο!!