8η Φιλανθρωπική Δράση – Στηρίζουμε την Ήπειρο!

Για όγδοη συνεχή χρονιά και μετά την στήριξη δομών για παιδιά στη Θεσσαλονίκη, στο Βόλο, στο Ηράκλειο, στην Αθήνα, στο Μάτι, στην Παλλήνη, στη Βέροια και στο Αργοστόλι Κεφαλλονιάς, φέτος ο Ελληνισμός του Μονάχου θα στηρίξει ιδρύματα στην Ηγουμενίτσα, στην Πωγωνιανή και στην Κόνιτσα καθώς και στο Μόναχο.

Οι σύλλογοι και φορείς που διοργανώνουν την ετήσια Φιλανθρωπική δράση, μεταξύ αυτών και ο σύλλογός μας, αποφασίσαμε και φέτος να ξεκινήσουμε με τη συγκέντρωση χρημάτων μέσω ειδικού τραπεζικού λογαριασμού αλλά και κουπονιών, με απώτερο σκοπό να διανεμηθούν στο σύνολό τους στα παρακάτω ιδρύματα:

– ΣΤΟΡΓΗ, μη κερδοσκοπικό σωματείο με έδρα την Ηγουμενίτσα, που στηρίζει τη φροντίδα παιδιών με ειδικές ικανότητες.

– ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ, Κέντρο Παιδικής Προστασίας με έδρα στην Πωγωνιανή και στην Κόνιτσα, το οποίο παρέχει υπηρεσίες που εξασφαλίζουν ασφαλή και αξιοπρεπή διαβίωση για παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Förderverein Kinderpalliativzentrum München e.V. που εδρεύει στο Μόναχο και στηρίζει τη φροντίδα παιδιών και νέων με σοβαρές ανίατες ασθένειες.

Πως μπορείτε να συμβάλετε!

Σε πρώτο στάδιο, ο τρόπος που μπορείτε να συμβάλετε και να στηρίξετε είναι αγοράζοντας κουπόνια αξίας 1€

8η Φιλανθρωπική - Στηρίζουμε την Ήπειρο!

ή κάνοντας μια χρηματική δωρεά (το ποσό που μπορείτε/επιθυμείτε) μέσω εμβάσματος στον παρακάτω ειδικό τραπεζικό λογαριασμό:

Στοιχεία ειδικού τραπεζικού λογαριασμού:

Παραλήπτης: Doryforos e.V.
Τράπεζα: Piraeus Bank
IBAN: DE84 5242 0600 8167 9673 35
Verwendungszweck : AKTION 2022

(Για την χρηματική σας υποστήριξη θα λάβετε απόδειξη,
 την οποία μπορείτε να καταθέσετε στην εφορία για απαλλαγή του ποσού. 
Μέχρι 200 € απλή απόδειξη, άνω των 200 € ειδική απόδειξη.)

Η Θεσπρωτή Ολυμπιονίκης Αλεξάνδρα Τσιάβου στέκεται αρωγός της προσπάθειάς μας και στο πλάι των παιδιών που το έχουν ανάγκη, ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ έμπρακτα την 8η Φιλανθρωπική Δράση Συλλόγων και Φορέων Μονάχου!

Ευχαριστήριο μήνυμα της προέδρου του συλλόγου “Στοργή”, με έδρα την Ηγουμενίτσα, κας. Αφροδίτης Δέλκου.

Σποτ προβολής της 8ης Φιλανθρωπικής Δράσης Συλλόγων και Φορέων Μονάχου

Νοιάζομαι και Δρω!

Η δράση ξεκίνησε στις 15 Οκτωβρίου 2022 και θα διαρκέσει, ύστερα από έκτακτη απόφαση της οργανωτικής επιτροπής να παρατείνει χρονικά τη δράση,  μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου 2022.

Σε περίπτωση που η εξέλιξη της πανδημίας και τα περιοριστικά μέτρα το επιτρέψουν, η οργανωτική επιτροπή επιφυλάσσεται για μια επιπλέον υπαίθρια δράση τον Δεκέμβριο, για την οποία θα υπάρξει έγκαιρη και ξεχωριστή ενημέρωση.

Οργανωτική επιτροπή:

Ενορία Αγίου Γεωργίου και οι σύλλογοι / φορείς : Αιγαίου, Ελασσονιτών, Επτανησίων, Ηπειρωτικής Κοινότητας, Ηπειρωτικός Σύλλογος “Σούλι”, Θρακιωτών, Κρητών, Μακεδόνων, Πανθεσσαλικού, Ποντίων, Χοροεργαστήρι “Μπάλος”, Ελληνικού Σπιτιού (γυναικεία ομάδα), Γονέων και Κηδεμόνων Μονάχου. Γονέων και Κηδεμόνων Τμημάτων Ελληνικής Γλώσσας (ΤΕΓ).

Υποστηρικτές της δράσης:

Ενορία Αγίων Πάντων, Ίδρυμα ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, Σύλλογος Ελλήνων Επιστημόνων, Λύκειον των Ελληνίδων, Σύλλογος Φιλαρμονία, Ποδοσφαιρική ομάδα FC Hellas, Σύλλογος Γονέων Λυκείου Μονάχου, Σύλλογος αντισφαίρισης (τέννις) TC Philathlos, Σχολή Τέννις Theodosiadis, ενημερωτικό πορτάλ gr-news.de, Eλληνική Κοινότητα Κάρλσφελντ, Ελληνική Κοινότητα Haar, Beach Arena.

Η δράση αποτελεί πρωτοβουλία του ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ.

8η Φιλανθρωπική - Στηρίζουμε την Ήπειρο!

Το επίσημο πλακάτ, τα κουπόνια και τα γραφικά της 8ης Φιλανθρωπικής Δράσης Συλλόγων και Φορέων Μονάχου, σχεδιάστηκαν, δημιουργήθηκαν, εκτυπώθηκαν και χορηγήθηκαν και φέτος από τον Σύλλογό μας!

Τα Βίντεο προβολής της 8ης Φιλανθρωπικής Δράσης Συλλόγων και Φορέων Μονάχου, δημιουργήθηκαν και χορηγήθηκαν από τον Θεσπρωτό Φωτογράφο, Φωτορεπόρτερ και Παραγωγό, κ. Γρηγόρη Για΄κη, τον οποίο και ευχαριστούμε για την ανιδιοτελή προσφορά του.

Τα έντυπα της 8ης Φιλανθρωπικής Δράσης Συλλόγων και Φορέων Μονάχου σχεδιάστηκαν από την Γραφίστρια, κα. Ευστρατία Σουιτσμέ, την οποία και ευχαριστούμε για την επίσης ανιδιοτελή προσφορά της.

Για περισσότερες πληροφορίες για την φετινή δράση:

στην επίσημη σελίδα του Δορυφόρου

ή στο gr-news.de που στηρίζει την πρωτοβουλία του Δορυφόρου και των Ελληνικών Συλλόγων και Φορέων Μονάχου.

Προηγούμενο

“ΟΛΥΜΠΙΑ 2022” έκθεση τοπικών προϊόντων Ηπείρου

Κατάθεση υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης νέου Συμβουλίου Ενσωμάτωσης στο Δήμο Μονάχου

Επόμενο
error: Προστατευμένο περιεχόμενο!!