Έναρξη μαθημάτων παραδοσιακών χορών!

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Ηπειρωτικού Συλλόγου Μονάχου «Το Σούλι»,

όπως σας είχαμε ενημερώσει, με γνώμονα τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της υγείας, λόγω της πανδημίας CoVid-19, και με μόνο μέλημα την προστασία όλων μας, ο σύλλογός μας ανέστειλε τις δραστηριότητές του από τα μέσα Μαρτίου 2020 και ύστερα.

Αξιολογώντας τα τωρινά δεδομένα, αποφασίσαμε ότι ήρθε πλέον ο καιρός να ανταμώσουμε και πάλι, επανεκκινώντας τα μαθήματα παραδοσιακών χορών με τμήματα για μικρούς και μεγάλους.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Κυριακή 14.11.2021, 15:00 ώρα υπό την αυστηρή τήρηση των ανάλογων υγειονομικών μέτρων (3G – Genesen. Getestet, Geimpft), με υγειονομικό πρωτόκολλο (Hygienekonzept) και καταγραφή των στοιχείων των παρευρισκόμενων.

Πέραν του 3G, όσοι το επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν επιτόπου self-test, το οποίο και θα πρέπει να προσκομίσουν μόνοι τους, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν.

Κατά την προσέλευση και μετακίνηση στους εσωτερικούς χώρους είναι απαραίτητη η χρήση FFP2 μάσκας καθώς και η κατά το δυνατόν τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων.

Προσβλέπουμε στην κατανόηση και την συνεργασία σας ώστε να εφαρμόσουμε τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα, μέσω των οποίων θα έχουμε τη δυνατότητα να ανταμώσουμε και πάλι.

Έναρξη: Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021
και κάθε Κυριακή 15:00 – 17:00

Arnulfstr. 197
80634 München

Διδασκαλία χορών: Χρυσούλα Μπέση

Το υγειονομικό μας πρωτόκολλο

GEVS-Hygienekonzept-Tanzunterricht-1

Προηγούμενο

«Ζωντάνεψε» μετά από 2 αιώνες η οικία του θρυλικού Λάμπρου Τζαβέλα

Το Ολοκαύτωμα του Σουλίου – Η ηρωική αυτοθυσία του καλόγερου Σαμουήλ

Επόμενο
error: Προστατευμένο περιεχόμενο!!