Η πρώτη κοπή βασιλόπιτας μετά την επανεκκίνηση του Συλλόγου

Η πρώτη κοπή βασιλόπιτας μετά την επανεκκίνηση του Συλλόγου μας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε πρόγνωση εκπέμποντας θετικότατα μηνύματα για το μέλλον του συλλόγου.

Ακόμα πιο θετικά όμως ήταν τα μηνύματα από την νεολαία του συλλόγου.

Ο σύλλογος κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να παντρέψει την εμπειρία της πρώτης γενιάς με την ανεμελιά και τον αυθορμητισμό της νεολαίας (4 γενιά) και τις σύγχρονες πινελιές ενός προοδευτικού Δ.Σ. που οραματίζεται να ανεβάσει τον σύλλογο στο επίπεδο ενός ευρωπαϊκού μοντέρνου συλλόγου χωρίς να χάσει τις αξίες και τις ρίζες του.

Την εκδήλωση, πέραν των μελών και φίλων του συλλόγου, τίμησαν με την παρουσία τους η γενική πρόξενος της Ελλάδας στο Μόναχο, κ. Παναγιώτα Κωνσταντινοπούλου καθώς και ο Πανοσιολογιώτατος κ. Σιώμος.

Ο Πανοσιολογιώτατος κ. Σιώμος, ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα του συλλόγου ευχόμενος υγεία και ευημερία, τονίζοντας ταυτόχρονα τη σημαντικότητα της διατήρησης και μετάδοσης των ηθών και εθίμων, όπως και αυτό της ευλογίας και κοπής της παραδοσιακής βασιλόπιτας.

Η γενική πρόξενος της Ελλάδας στο Μόναχο, κ. Κωνσταντινοπούλου χαιρέτησε επίσης την εκδήλωση και ευχήθηκε υγεία, δημιουργικότητα, ευημερία, αγάπη για την πατρίδα και κάθε επιτυχία στο έργο του Δ.Σ. και των μελών του συλλόγου.

4 γενιες…
…βρεθηκαν στον ιδιο χωρο να γιορτασουν να τα πουν και να ανταλλαξουν ιδεες κι ευχες.

Προηγούμενο

Πρόσκληση – Κοπή Βασιλόπιτας 2020

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Επόμενο
error: Προστατευμένο περιεχόμενο!!